PODUDZIE Z KURCZAKA KLASA A

MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z NOGI KURCZAKA KL. A

MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z NOGI KURCZAKA KL. A

MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z UDA KURCZAKA KL A

MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z UDA KURCZAKA KL. A

UDO Z NOGI KURCZAKA KLASA A

ĆWIARTKA KURCZAKA KLASA A

NOGA Z KURCZAKA KL. A

POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A

PRZEDRAMIE Z LOTKĄ KURCZAKA KL A

RAMIĘ SKRZYDŁA Z KURCZAKA KL. A

FILET Z PIERSI KURCZAKA KOSTKA 4x4 cm KL A

SKRZYDŁO DWUKOSTNE KURCZAKA (II CZŁON) KL. A

SKRZYDŁO JEDNOKOSTNE (CZŁON I ) KURCZAKA (RAMIĘ TYPU"TULIP") KL. A

SKRZYDŁO DWUCZŁONOWE KURCZAKA BEZ LOTKI KL A

KURCZAK TRYBOWANY BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ – KEBAB KL.A

SUPREME PIERŚ Z RAMIENIEM KURCZAKA KL.A

POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A

PODWÓJNY FILET Z PIERSI KURCZKAA ZE SKÓRĄ KL.A

PIERŚ ZKOŚCIĄ ZE SKÓRĄ Z KURCZAKA (CAPS) KL.A

POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A CIĘTY

POLĘDWICZKA Z PIERSI KURCZAKA KL.A

SKRZYDŁO KURCZAKA KL.A