PODUDZIE Z KURCZAKA KLASA A
MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z NOGI KURCZAKA KL. A
MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z NOGI KURCZAKA KL. A
MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z UDA KURCZAKA KL A
MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z UDA KURCZAKA KL. A
UDO Z NOGI KURCZAKA KLASA A
ĆWIARTKA KURCZAKA KLASA A
NOGA Z KURCZAKA KL. A
POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A
PRZEDRAMIE Z LOTKĄ KURCZAKA KL A
RAMIĘ SKRZYDŁA Z KURCZAKA KL. A
FILET Z PIERSI KURCZAKA KOSTKA 4x4 cm KL A
SKRZYDŁO DWUKOSTNE KURCZAKA (II CZŁON) KL. A
SKRZYDŁO JEDNOKOSTNE (CZŁON I ) KURCZAKA (RAMIĘ TYPU"TULIP") KL. A
SKRZYDŁO DWUCZŁONOWE KURCZAKA BEZ LOTKI KL A
KURCZAK TRYBOWANY BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ – KEBAB KL.A
SUPREME PIERŚ Z RAMIENIEM KURCZAKA KL.A
POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A
PODWÓJNY FILET Z PIERSI KURCZKAA ZE SKÓRĄ KL.A
PIERŚ ZKOŚCIĄ ZE SKÓRĄ Z KURCZAKA (CAPS) KL.A
POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A CIĘTY
POLĘDWICZKA Z PIERSI KURCZAKA KL.A
SKRZYDŁO KURCZAKA KL.A