filet pojedynczy Drogosz.JPG (3).png
filet pojedynczy Drogosz.png

KURCZAK TRYBOWANY BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ – KEBAB KL. A

filet podwojny ze skórą Drogosz.png
filet podwójny Drogosz.png

POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A

PODWÓJNY FILET Z PIERSI KURCZAKA ZE SKÓRĄ KL.A

filet pojedynczy Drogosz.JPG (13).png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (15).png

PODWÓJNY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL.A

SUPREME PIERŚ Z RAMIENIEM KURCZAKA KL. A

filet pojedynczy Drogosz.JPG (5).png
SLICE DROGOSZ.jpg

PIERŚ Z KOŚCIĄ ZE SKÓRĄ Z KURCZAKA (CAPS) KL.A

POLĘDWICZKA Z PIERSI KURCZAKA KL.A

filet kostki bucket (1).jpg
filet pojedynczy Drogosz.JPG (2).png

POJEDYNCZY FILET Z PIERSI KURCZAKA KL. A CIĘTY

FILET Z PIERSI KURCZAKA KOSTKA 4x4 cm KL A

filet pojedynczy Drogosz.JPG.png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (3).png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (6).png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (4).png

SKRZYDŁO KURCZAKA KL A

SKRZYDŁO DWUCZŁONOWE KURCZAKA BEZ LOTKI KL A

SKRZYDŁO JEDNOKOSTNE (CZŁON I ) KURCZAKA (RAMIĘ TYPU
"TULIP") KL. A

PRZEDRAMIE Z LOTKĄ KURCZAKA KL A

filet pojedynczy Drogosz.JPG (7).png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (2).png

SKRZYDŁO DWUKOSTNE KURCZAKA (II CZŁON) KL. A

RAMIĘ SKRZYDŁA Z KURCZAKA KL. A

mięso bez kości bez skóry z nogi Drogosz.png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (1).png

PODUDZIE Z KURCZAKA KLASA A

MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z NOGI KURCZAKA KL A

filet pojedynczy Drogosz.JPG.png
mięso bez kosci ze skórą z uda  Drogosz.png

MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z NOGI KURCZAKA KL A

MIĘSO BEZ KOŚCI BEZ SKÓRY Z UDA KURCZAKA KL A

filet pojedynczy Drogosz.JPG (4).png
filet pojedynczy Drogosz.JPG (14).png

MIĘSO BEZ KOŚCI ZE SKÓRĄ Z UDA KURCZAKA KL A

NOGA Z KURCZAKA KLASA A

filet pojedynczy Drogosz.JPG (16).png

UDO Z NOGI KURCZAKA KLASA A

ĆWIARTKA KURCZAKA KLASA A