
Nasza historia
Jesteśmy rodzinną firmą założoną w 1994 roku zlokalizowaną w miejscowości Oblęgorek w południowo-wschodniej Polsce.
Swoją przygodę z rynkiem drobiowym zaczęliśmy od hodowli drobiu, przez ubojnię, aż po obecny kształt firmy, w której specjalizujemy się w ręcznym wykrawaniu elementów z kurczaka.
CO ROBIMY?
Nasze produkty oferujemy w wersji świeżej lub mrożonej. Realizujemy zamówienia według specyfikacji odbiorców. Spełniamy oczekiwania najbardziej wymagających klientów w całej Europie. Pracujemy głównie na rynku hurtowym, ale jeśli potrzebujesz mniejszej ilości, zadzwoń do nas.


UPRAWNIENIA
Jesteśmy zakładem zatwierdzonym w zakresie rozbioru i składowania mięsa drobiowego o numerze weterynaryjnym 26044302. Dodatkowo posiadamy uprawnienia do produkcji mięsa drobiowego na rynki:
Albanii
Gruzji
Kosowa
Mołdawii
Macedonii Północna
Czarnogóry
Mongolii
Bośni i Hercegowiny